Top
Ο D3lta στο Faust

O D3lta γράφει ο ίδιος μουσική και στίχους δίνοντας στα τραγούδια του μια true rock χροιά, η οποία χαρακτηρίζει και τον ήχο των ζωντανών του εμφανίσεων

Ο D3lta έρχεται για πρώτη φορά στο Faust στις 7 Οκτωβρίου για ένα live με ένα πρόγραμμα γεμάτο νέα τραγούδια και επιλεγμένες ιδιαίτερες διασκευές.

Ο Ελληνοβρετανός τραγουδιστής και songwriter D3lta μας συστήθηκε επίσημα το 2021 μέσα από τρία νέα τραγούδια, τα ”Hypocrites”, ”Hey You” και φυσικά το hit single ”Strange” (κυκλ. τον Απρίλιο).

O D3lta γράφει ο ίδιος μουσική και στίχους δίνοντας στα τραγούδια του μια true rock χροιά, η οποία χαρακτηρίζει και τον ήχο των ζωντανών του εμφανίσεων. 

Στις 27 Ιουνίου βρέθηκε στη σκηνή του Release Athens με τους London Grammar. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα ακόμη σημαντικό live σε ένα φεσιτιβαλ στην Πολωνία, στο ιδιο line-up με τον James Bay.

Ο D3lta ταξιδεύει συχνά στη Μ. Βρετανία και, όπως έκανε και το προηγούμενο χρόνο, θα συνεχίσει και αυτή τη σεζόν να κάνει δυνατά gigs σε γνωστά club του Λονδίνου.

Την πρώτη Παρασκευή του Οκτωβρίου ο D3lta ξεκινάει τις live εμφανίσεις του από την Αθήνα με ένα live στο stage του Faust.

Συντελεστές

Μουσικοί:

Άγγελος Σέρρας – κιθάρα
Νίκος Παπακαλοδούκας – τύμπανα
Sancheevan Karunanithy – μπάσο

Εισιτήρια

Τιμή: 8€

Προπώληση: viva.gr

post a comment

Skip to content