Top

Our Team

Βίκυ Αναγνωστοπούλου

Βίκυ Αναγνωστοπούλου

Author

Δεν κάθομαι ποτέ ήσυχη, μικρή με έλεγαν όλοι ``σβούρα``. Από παιδί ήθελα να γίνω αρχαιολόγος γιατί μου άρεσε να διαβάζω ιστορίες για το παρελθόν. Και έγινα αλλά με κέρδισε η δημοσιογραφία. Αγάπησα τα ταξίδια όταν έγραφα για το National Georgraphic. Μου αρέσει να ανακαλύπτω πράγματα και να τα καταγράφω. Οι καταγραφές κρατούν τη μνήμη του παρελθόντος ζωντανή. Το παρελθόν είναι αυτό που μας βοηθάει να προχωράμε στο μέλλον. Και όταν η μνήμη είναι ζωντανή το μέλλον είναι σε καλά χέρια!

Βεατρίκη Ψυχάρη

Βεατρίκη Ψυχάρη

Author

``Εξέδωσα`` την πρώτη μου ποιητική συλλογή στα 6 μου και από τότε αποφάσισα πως το να γράφω είναι ο μόνος τρόπος να παίρνω πραγματικές ανάσες. Αυτές που ξεκινάνε από το βάθος του διαφράγματος και καθώς ανεβαίνουν προς το στήθος μου υπενθυμίζουν πως μπορώ να είμαι όλα όσα θέλω, όσο διαφορετικά κι αν είναι μεταξύ τους. Σε αυτές λοιπόν υποσχέθηκα πως, σε χαρτί ή πληκτρολόγιο, από τα χέρια μου θα γράφεται μόνο ό, τι ``στάζει`` τη δική μου αλήθεια.

Λήδα Ρουμάνη

Λήδα Ρουμάνη

Author

Αν λέγανε στη Λήδα Ρουμάνη να πει δυο λόγια για τον εαυτό της θα έπαιρνε το στιχάκι του Λένον και θα έλεγε «you may say I’m a dreamer but I’m not the only one». Η Λήδα αγαπάει την μουσική, τα ταξίδια, την γαστρονομία, το κρασί, τα βιβλία. Έχει μια κόρη την Μαριλένα που λατρεύει. Εδώ και 21 χρόνια είναι η βασική συνεργάτιδα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Είναι και στιχουργός με τα τραγούδια της να έχουν ερμηνευτεί από την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τη Γιώτα Νέγκα, την Μελίνα Κανά, τον Γιάννη Κότσιρα μεταξύ άλλων.

Μάριος Μπάρτζος

Developer

Ο Μάριος είναι ο πιλότος του site. Το μεγάλο του πάθος είναι ο προγραμματισμός. Του αρέσει να είναι δημιουργικός και αγαπάει τη ρομποτική. Του αρέσει να ταξιδεύει περνάει χρόνο με αγαπημένους φίλους, να διαβάζει βιβλία (και άρθρα στη Zvoura :slightly_smiling_face:) να βλέπει ταινίες και να γεύεται νόστιμα φαγητά. Το πιο μεγάλο του όνειρο είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να γνωρίσει νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Άρτεμις Πανουσιέρη

Άρτεμις Πανουσιέρη

Graphic Designer

Από μικρή μου άρεσε να σχεδιάζω... Στην αρχή σπιτάκια με μαρκαδόρο, μετά σκίτσα με πενάκια και πλέον σχέδια στον υπολογιστή. Μέσα από την γραφιστική, νιώθω ότι κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία για παιχνίδι, εξερεύνηση, ισορροπία, δημιουργικότητα και όλα αυτά σε μία αέναη κίνηση… σαν αυτή της σβούρας!

Μαρία Σαρρή

Μαρία Σαρρή

Photographer

``Θα ήθελα να μπορώ να βγάζω φωτογραφίες παντού με ένα κλικ του ματιού ώστε να αιχμαλωτίζω όσα βλέπω κ θαυμάζω. Όσα με κάνουν ευτυχισμένη και χαρούμενη. Όσα με ηρεμούν κ με γεμίζουν. Όπως η μουσική και ο χορός. Όπως οι φίλοι μου, τα αγαπημένα μου πρόσωπα και τα ζωάκια μου. Στη Zvoura βρέθηκα μάλλον καρμικά. Είμαι συλλέκτης σβουρών και την ήθελα και αυτή οπωσδήποτε στη συλλογή μου. Να την θαυμάζω με χάρη να γυρίζει, να σβουρίζει, να χορεύει και να μας παρασέρνει όλους στα ταξίδια της.

Σοφία Κοζανίδου

Σοφία Κοζανίδου

Author

Λατρεύω τη θάλασσα, τα βιβλία και τους ανθρώπους. Ταξιδεύω κυρίως προς τα μέσα κι έχω πάντα ως άξονα την αγάπη.

Konstantinos Chrisafis

Konstantinos Chrisafis

Author

.--. . .- -.-. . .-.-.-

Vasiliki Souvatzi

Βασιλική Σουβατζή

PHOTOGRAPHER

Η φωτογραφία ήρθε και με βρήκε τα τελευταία χρόνια κι από τότε συμβαδίζουμε παρέα σε μουσικές σκηνές, χωράφια, εξοχές και όπου αλλού μπορεί να φτάσει ο λογισμός μας. Έτσι λοιπόν την φρόντισα, την σπούδασα προκειμένου να γίνει σωστή και πειθαρχημένη. Δεν θα μάθεις πολλά για εμένα από εμένα, θα δεις τις σκέψεις μου μέσα από τις εικόνες μου και πόση τρέλα κουβαλάω, στην ιστορία πίσω από κάθε φωτογραφία. Είμαι ερωτευμένη με το νησί μου τη Λέσβο, από όπου αντλώ πολλές ιδεές και αισιοδοξία όποτε βρισκομαι εκεί οι οποίες με ακολουθούν παντού.

Skip to content